لیمو یک میوه محبوب است که مردم به مقدار کم از آن برای طعم دادن به غذا استفاده می کنند.
با این حال، لیمو خشک ورقه ای به دلیل طعم شدید و ترش، به ندرت آنها را به تنهایی مصرف می کنند.
لیمو به محصولات پخته شده، سس ها، سس های سالاد، مارینادها، نوشیدنی ها و دسرها طعم می بخشد و همچنین منبع خوبی از ویتامین C است.
یک لیمو 58 گرمی می تواند لیمو ترش نارس بیش از 30 میلی گرم منبع مطمئن (میلی گرم) ویتامین C را تامین کند.
ویتامین C برای سلامتی ضروری است و کمبود آن می تواند منجر به مشکلات سلامتی شود.
کاشفان اولیه این را می دانستند و در سفرهای طولانی خود لیمو را برای کمک به پیشگیری یا درمان اسکوربوت، یک بیماری تهدید کننده زندگی که در میان ملوانان رایج بود، مصرف کردند.
این مقاله به محتوای تغذیهای لیمو، فواید احتمالی آن برای سلامتی، راههای استفاده از آن در غذا و هرگونه خطر بالقوه سلامتی میپردازد.
لیمو منبع عالی لیمو ترش سه فصل ویتامین C و فلاونوئیدها است که آنتی اکسیدان هستند.
آنتی اکسیدان ها به حذف رادیکال های آزاد که می توانند به سلول های بدن آسیب برسانند، کمک می کنند.
این مواد مغذی میتوانند به پیشگیری از بیماریهای منبع مطمئن و افزایش سلامت و تندرستی کمک کنند.
در اینجا لیمو ترش صادراتی برخی از فواید احتمالی مصرف لیمو وجود دارد.
طبق یک مطالعه در سال 2012، فلاونوئیدهای موجود در مرکبات ممکن است به کاهش خطر سکته مغزی ایسکمیک در زنان کمک کند.
مطالعه ای بر روی داده های نزدیک به 70000 زن در طول 14 سال نشان داد کسانی که بیشتر مرکبات مصرف می کردند، 19 درصد کمتر در معرض خطر سکته مغزی ایسکمیک نسبت به زنانی بودند که کمترین مصرف را داشتند.
سکته مغزی ایسکمیک شایع ترین نوع سکته مغزی است.
این می تواند زمانی اتفاق بیفتد که یک لخته خون جریان خون به مغز را مسدود کند.
- منابع:
- تبلیغات: